加拿大伦敦华人网™

现在还有草莓摘吗?

金牌会员

郎中令(从五品上)

资产
28934 金币
不知道现在还有没有草莓摘?没过季吧?
5 @& J0 Q3 \5 Q- W' I1 }有知道的大侠,告诉我哪有摘吧 谢谢了!
加拿大伦敦中文黄页

金牌会员

登仕郎(正九品下)

资产
25550 金币
O\'Shea\'s Farm Fresh Vegetables & Berries
% H/ T, p. H* t+ h/ [34089 Stonehouse Line# T4 M  ], {- K
Granton 9 `  e/ Y" H2 r( e( |
Phone: 519-225-2600
. V: b5 p- c1 W* @1 l) XDirections: 15 Minutes north of London on Stonehouse Line which is one road east of #23 Hwy. Located 3 KM north of #7 Hwy between Fallon Road and Observatory Drive. Watch for the blue white tourist Ontario Sign.
6 s& `- F" G* q3 i. i) `) r0 K' G! b4 }# C" M! x
www.osheasfarmfresh.com
加拿大伦敦中文黄页

金牌会员

登仕郎(正九品下)

资产
25550 金币
Millar Berry Farms ( p7 w  N8 w2 ?& z7 `1 F3 [
Phone: 519-652-2065: r$ o+ M' I  K% L" Q/ @1 P" a

1 I% i$ V6 [6 A/ n8 ]7375 Longwoods Road
1 f+ T: Y( O0 |3 `/ b/ xLondon
& |) `9 D: y3 k. L9 Y4 k; w& {' S8 ^Directions: Follow Wharncliffe Road South 1 km. past Lambeth (former Highway #2), heading towards Delaware ! `3 B* D' }/ g. X  G9 _5 _9 k
5 x# a/ a) [! x* l7 ^
http://millarberryfarms.com/
加拿大伦敦中文黄页

中级会员

儒林郎(正九品上)

资产
6350 金币

什么时候摘樱桃

瀑布,猕猴桃超级甜,谢谢啦!摘樱桃吧,我也去,草莓我怕酸。
加拿大伦敦中文黄页

金牌会员

郎中令(从五品上)

资产
28934 金币
昨天还担心你没空,那我call你啦?
加拿大伦敦中文黄页

新手上路

秀才 四级

资产
600 金币
我也想参加,不知是否可以?
加拿大伦敦中文黄页

注册会员

将仕郎(从九品下)

资产
3170 金币
我也要去...玩